designleft

Internet Marketing Door Braintwist

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social Media Marketing is op dit moment een populaire marketing techniek waarbij je gebruikt maakt van de diverse social media websites zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Door het opzetten van een sterke social media campagne vergroot je je bereik met relatief lage kosten. Braintwist heeft veel ervaring met het opzetten van deze campagnes, en éénmaal opgestart is een campagne makkelijk (en vaak zonder extra kosten) door jou zelf te onderhouden.

Je kunt ook kiezen voor betaalde promoties op bijvoorbeeld Facebook. Ook hierbij kan ik je helpen te kiezen voor de meest strategische en doelgerichte campagne. Je budget kan zelfs al ingezet worden vanaf 4 euro per dag.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Zoekmachineoptimalisatie (in het Engels: Search Engine Optimization of SEO) is het optimaliseren van je website zodat deze een grotere kans heeft om sneller gevonden te worden in de diverse zoekmachine's zoals bijvoorbeeld Google en Bing.

Door een goede zoekmachineoptimalisatie vergroot je dus je kans om op de eerste pagina's van de zoekmachine's terecht te komen. Hoe hoger je staat hoe meer mensen je website zullen vinden.

Belangrijk hierbij is dat Braintwist een analyse maakt van de beste zoekwoorden voor jouw website zodat je daadwerkelijk gevonden word door mensen die op zoek zijn naar jouw product.

Na het analyseren en samenstellen van deze zoekwoorden zal je website geoptimaliseerd worden.

Note: Een vermelding in de organische zoekresultaten is gratis! Een goede SEO opzet van je website kan dus kostenbesparend zijn voor de toekomst.

ZOEKMACHINEMARKETING

Zoekmachinemarketing is een combinatie van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadverteren (in het Engels Search Engine Advertising of SEA).

In Nederland richt men zich vooral op het adverteren op Google. Je betaald voor advertenties die getoond worden boven en naast de natuurlijke zoekresultaten.

Je advertentie word hierbij gekoppeld aan een woord (of woordgroep) waar een persoon naar zoekt. Het is dus erg belangrijk dat er vooraf een goede analyse is uitgevoerd over je doelgroep en welke woorden deze zullen gebruiken om een bepaald product te vinden.

Hierbij is een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO) overigens erg belangrijk omdat dit de effectiviteit van je advertentie vergroot en de kosten van je advertentie verkleint.

Afhankelijk van je doel stellen wij een zoekwoord analyse samen, maken we passende advertenties aan en zetten een reclame campagne voor je op. Het budget voor het vertonen van advertenties bepaal je zelf en kan per dag bijgesteld worden.

INTERNETMARKETING

Internetmarketing is het verkopen van een product of dienst via internet. Hierbij maak je gebruik van een combinatie van technieken zoals SEO, SEA, reclamebanners, email marketing, virale marketing en meer.

Internetmarketing is een veelvuldig ingezet middel om de effectiviteit van webshops en bedrijven die diensten leveren te vergroten.

Braintwist richt zich vooral op 3 modellen van internetmarketing: e-commerce, affiliate marketing en local internet marketing.

E-commerce: Je verkoopt producten rechtstreeks aan consumenten of bedrijven. Je hebt bijvoorbeeld een webshop (of wil deze door mij laten maken) met eigen producte, of levert je eigen unieke diensten vanuit je website.

Affiliate Marketing: Je verkoopt producten van een ander bedrijf via je website voor een bepaalde commissie (percentage van de verkoopprijs van het product). Je hebt een website waarop je bijvoorbeeld producten promoot die te koop zijn bij BOL.com. Bij elk verkocht product via je website krijg je een bepaalde percentage. Je hebt dus zelf geen fysieke voorraad. Ik help je bij het opzetten van een affiliate website en de marketing hiervan.

Local Internet Marketing: Een strategie waarbij je je vooral richt op een lokale markt of een kleiner regionaal gebied waarbij je snel een relatie op bouwt met je klanten. Nemen we Braintwist als voorbeeld dan zouden we ons bijvoorbeeld richten op nieuwe bedrijven in de omgeving van Wijchen. Het zou geen zin hebben, en nodeloos meer geld kosten, om een strategie op te zetten waarbij mogelijke klanten te ver weg gevestigd zijn.

Braintwist helpt je bij het samenstellen van een goede strategie gebaseerd op je wensen, je website, en je bedrijf. Een goed opgesteld marketing plan helpt je sneller potentiële klanten te vinden en te houden. Je bedrijf en website zijn klaar voor een voorsprong op je concurrenten en het behouden van deze voorsprong.