designleft

Digitale Creaties

WEBDESIGN

Ik design je nieuwe website en maak daarbij gebruik van het open source CMS WordPress. Hierdoor is je website niet alleen gebruiksvriendelijk voor je bezoeker, maar ook onderhoudsvriendelijk voor jou. Wanneer je wil hou jij dus zelf je website up-to-date en bespaar je veel kosten in de toekomst. Het ontwerpen van een huisstijl en logo worden wanneer gewenst meteen meegenomen in je opdracht.

REDESIGN

Misschien heb je al een website maar is deze door de tands des tijdsch een beetje achter de feiten aan het aanlopen. Laat mij je website "redesignen" en optimaliseren zodat hij weer klaar is voor de aankomende jaren. Je bestaande stijl word aangepast naar jouw wensen en meteen technisch opgewaardeerd.

LOGO DESIGN

Heb je een logo nodig, dan geef jij je favoriete stijl door en ik maak een mooi en fris idee. Betalen doe je pas als je tevreden bent. In de mix met wat branding weet iedereen binnen no-time wie jij bent. De logo's worden in hoge resolutie aangeleverd zodat je makkelijk zelf je promotiemateriaal zoals visitekaartjes, koffiemokken, pennen etc kan laten drukken.

BRANDING

Braintwist heeft goede contacten met drukkers. We geven graag advies over welke promotie artikelen goed bij jouw bedrijf passen en hoe je die kan inzetten om snel klanten te krijgen en aan gerichte klantenbinding te werken. Geef je het liever uit handen, dan regelen wij ook alles op print voor je.